Novinky

Zdravie, komfort, dostupnosť, ale aj exkluzívny fit bonus. Dômyselne vyskladaný balík benefitov robí zo SPECTRUM Tower miesto, kde sa zamestnanci neprispôsobujú priestoru. Priestor sa prispôsobuje im.

Moderné pracovisko nie je dizajnované len na efekt, ale aj na efektivitu, preto počíta so zamestnancami ako so spolutvorcami priestoru. Ak majú mať zamestnanecké výhody firmy skutočnú váhu, potrebujú solídny backup v podobe nadštandardného pracovného priestoru. Takým je v Bratislave unikátny koncept organických kancelárií – technologicky vyspelých, modulovateľných a s celým spectrom well-being prvkov.

ZDRAVÉ PRACOVNÉ PROSTREDIE

Priedušnosť pre príjemné dýchanie, dostatok prirodzeného svetla, ale aj jednoduchá regulovateľnosť interiérovej teploty či vonkajšieho tienenia v kanceláriách SPECTRUM Tower tvoria plne adaptabilný priestor, ktorý rešpektuje denné biorytmy zamestnancov a prispieva k zdravej atmosfére na pracovisku.

Ľudia zvyknutí na štandardné technické limity kancelárií ocenia otvárateľné okná, čo je mimoriadne príjemná rarita v segmente office budov, ako aj vonkajšie žalúzie naprogramovateľné pre každé okno samostatne.

Unikátna trojitá fasáda vytvára vlastnú reguláciu teploty a prísun čerstvého vzduchu bez prievanu, čím sa minimalizuje potreba použitia klimatizácií. Pre ešte väčšiu kontrolu teplotného komfortu je k dispozícii individuálne nastavenie kúrenia aj klímy.

KOMFORT NA PRACOVISKU

Organický kancelársky priestor je priestorovo „živý“ a tvárny. To dovoľuje navrhovať a flexibilne obmieňať monofunkčné zóny, aby mal každý člen aj tímu vytvorené nerušené podmienky na prácu aj relax, či už rieši brainstorming s kolegami alebo sa potrebuje sústrediť na zadania vyžadujúce deep work.

Zamestnanci môžu využívať takmer 200 vlastných parkovacích miest v podzemnej garáži a pri budove.  Ich návštevy môžu počítať s komfortom bezproblémového parkovania (až 61 parkovacích miest pre návštevy ZDARMA + 484 v politike PAAS do 12:00 ZDARMA, následne 1 €/hod.). Priaznivci dvoch kolies zas privítajú bezproblémové napojenie na množstvo cyklotrás v okolí.

Komfort prvého kontaktu dotvára vlastná recepcia so salónikom, vhodným na „minútové“ pracovné stretnutia. Užívať si panoramatické výhľady na Staré mesto, hrad, „UFO“ či nový downtown našej metropoly si môžu zamestnanci užívať nielen zo svojich kancelárií, ale ocenia aj relax na jedinečnej strešnej terase na 20-tom poschodí.

5 výťahov s naprogramovateľnými prístupmi je navrhnutých s prihliadnutím na dôležitosť pracovnej konektivity, môžete počas presunov možno nerušene pokračovať v začatých hovoroch. Technologickú zrelosť budovy dopĺňa high-tech manažment prístupov na pracovisko kartou, čipom alebo mobilom.

LOKALITA, Z KTOREJ JE VŠADE BLÍZKO

Budova SPECTRUM Tower je situovaná v širšom centre Bratislavy, v kompaktnej a výborne prepojenej lokalite. Viac ako 50 možností stravovania do 5 minút od práce? Check! Zastávka električky 50 metrov od budovy? Check! AUPARK len 500 metrov a EUROVEA 2 zástavky električkou alebo príjemnou prechádzkou cez Starý most? Double check!

Praktickosť lokality ocenia zamestnanci aj v možnosti všetkého potrebného v potravinárskych reťazcoch Billa, Tesco či Kaufland vzdialených do 300 metrov od práce. Kto zatúži po relaxe v Sade Janka Kráľa, najstaršom parku v Strednej Európe, vidí ho nielen ako na dlani zo svojej kancelárie, ale má ho doslova cez cestu od svojej kancelárskej stoličky.

Zdroj foto: visitbratislava.com Zdroj foto: visitbratislava.com

 

+ EXKLUZÍVNY FIT BONUS

Výhody SPECTRUM Tower nie sú LEN pod jednou strechou. Relaxx centrum vo vedľajšej budove ponúka rozšírené možnosti pre indoor šport a regeneráciu. K protistresovým nástrojom patrí plavecký plavecký bazén, saunový svet a plne vybavené fitness centrum Golem.

Rána pred prácou alebo večery po práci tak môžete tráviť posilňovaním fyzickej aj mentálnej kondičky. Bez výhovoriek, že na to nemáte čas a financie. Pre zamestnancov, ktorý pracujú v SPECTRUM Tower je totiž aktívny životný štýl výrazne dostupnejší – Relaxx majú doslova na skok a ešte aj s exkluzívnou zvýhodnenou ponukou.

Zdroj foto: golemclub.com Zdroj foto: golemclub.com

Zdroj foto: golemclub.com Zdroj foto: golemclub.com

Novinky Späť
ďalšie články, ktoré by sa vám mohli páčiť